Dagje Patong met Kungna: leuke lifestory en de toerist uithangen

Wanneer ik op reis ga, kun je me meestal vinden aan het strand of zwembad. Dit is bij deze reis volledig anders! Hier zijn prachtige stranden, maar dit is letterlijk de derde keer in vier weken dat ik op strand ben! Vandaag ga ik even relaxen en mij volledig gedragen zoals nen echte toerist samen met mijn rijlesvriendin: Kungna!

Let’s go to the beach each

DSC_9789

Patong Beach is echt wel het meest bekend in Phuket en vandaag ben ik hier naar het strand geweest. Het is een heel groot strand en het water is helemaal niet diep en zeker niet onbelangrijk: heel warm… Om even te verfrissen, zal de zee niet veel helpen…

Overal op strand heb je mensen die dingen verkopen. Ik zou zeggen: niets kopen, want ze zijn veel duurder dan ze effectief waard zijn.

McDo is Always a good idea

5554

Frietjeuuuus! Kan echt wel eens smaken na al die weken rijst… Wel even vermelden dat alles in Patong veel duurder is dan ergens anders in Phuket, omdat het heel toeristisch is. Mij heeft het alleszins heeeeeel erg gesmaakt!

Aan tafel hebben we een speciaal gesprek gehad: ze vertelde me over haar zus die eigenlijk ooit haar broer was. We kwamen op het onderwerp omdat juist een meisje langsliep die heel mooi was en Kungna zei: “Nice boy.” Waardoor we op het onderwerp kwamen. Ze zei dat ze ladyboys heel snel herkent, omdat haar zus ooit haar broer was. Ze toonde me ook foto’s en ik moet zeggen: een heel mooi meisje…

Shoppen in Yungceylon

DSC_9780DSC_9779

Met ons goedgevuld buikje richting het winkelcentrum! In dit winkelcentrum kun je veel merken vinden, maar ook gewoon lokale goedkope productjes. Ideaal ook om souvenirtjes te kopen.

DSC_975744891765_2283149248596685_7916592150731554816_n

Tijd voor een ijsje

DSC_9755DSC_9766DSC_9761

Bij de Swensens gepasseerd voor een lekker ijsje! Voor een heel goedkope prijs kun je lekker en speciaal ijs eten. Dus niet gewoon een hoorntje met een bolleke chocolade, maar echt alles erop en eraan! Heeft mij alleszins gesmaakt. Met trouwens ook het mooie uitzicht op de binnenplaats.

Banzaan Market

43626254_293375461485188_5430767656510685184_n

De Banzaan Market is zeker een to do in Patong! Dit marktje is rechtover het winkelcentrum Yungceylon en is niet zo heel groot, maar wel gezellig! Tal van kraampjes om iets lekker te eten.

Patong Beach Road: going out!

Deze straat is enorm gekend. Een straat vol leuke bars, grote discotheken met niet onbelangrijk: veeeeel vrouwen. Althans, ik ga ervan uit dat het vrouwen waren… 5 shotjes aan 1 euro, een biertje voor een halve euro, cocktails voor 2 euro… Laat je maar eens gaan! Ik niet natuurlijk, want ik zat al vroeg in mijn bedje šŸ™‚

It was a good day to have a good day with my new lovely friend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s