Eerste adembenemende uitzicht: Promthep Cape

(Op deze plaats had ik mijn Nikon niet mee, dus ik kom zeker terug om NOG mooiere foto’s te nemen!)

Zoals vele mensen waarschijnlijk wel al weten, is de natuur in Thailand prachtig. Normaal gezien ga ik op reis naar Noord-Afrika. Daar is het weer meestal fantastisch, maar is de natuur minder mooi, door de droogte. Hier is het voor mij helemaal anders. EN het is hier warm, EN er is een prachtige groene natuur. Beter kan toch niet?

20180929_174607

Promthep Cape (Rawai)

Op de brommer reden papa en ik naar het zuiden van Phuket. Hier kun je genieten van dit prachtige uitzicht. Dagelijks komen hier honderden toeristen. Mensen komen vooral naar dit punt, rond de avond, bij zondsondergang. Het is geweldig om hier foto’s te nemen van de zonsondergang.

img_02791.jpg

IMG_0295
Papa is ook bezig met het maken van foto’s šŸ™‚

Voor mij is het ook zeker speciaal dat ik dit allemaal kan doen met mijn papa. Sinds een paar maanden zijn we terug in elkaars leven, want lang is het anders geweest. Ik had geen idee hoe zijn leven was, na mij… Nu maak ik toch voor even deel uit van zijn leven hier in Phuket. Het is leuk hem te leren kennen en dingen van mezelf terug te kunnen vinden in iemand anders: papa.

Ready for sunset

IMG_0301

De zonsondergang is begonnen! Kijk! Wat zeer grappig is, is dat het zoooolang duurt tegen dat de zon begint onder te gaan, maar dat het daarna zoooo snel gaat en ze in 123 onder is. Dus voor je het weet heb je maar 197 foto’s hebt kunnen maken, in plaats van 312…

After sunset

IMG_0305

Veel mensen denken: de zon is onder, wij zijn weg! Maar nee? Nu komt net het mooiste! De rust komt tevoorschijn, het einde van de dag, het begin van de nacht en de natuur maakt zich klaar om te slapen. Was ik maar zo mooi als ik ga slapen… Het liefst nam ik nu een dekentje en bleef ik er liggen tot de volgende morgen!

Op Ć©Ć©n plaats geweest, maar drie verschillende uitzichten gezien…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s