NeoStrata: Oily Skin Solution werkt echt!

Ken je het gevoel? Wanneer je voor de vierde keer al bij de dokter zit, omdat je het volledig hebt gehad met je huid en wilt dat het er gewoon zo uitziet als in reclame? Ja, me too… Ik was het beu om peperdure producten bij de apotheek te halen, die uiteindelijk alleen maar mijn huid beschadigden. 

DSC_7666

My amazing friend

En opeens: an amazing friend kwam met de oplossing! Zij gebruikt al jaren dit product en ik moet zeggen, sinds ze het gebruikte, ziet haar huid er echt veel beter uit. Nooit heb ik er eigenlijk zelf aan gedacht om het te kopen, maar wanneer ik ten einde raad ben, vind ik alles goed.

What about the product?

Oily Skin Solution van NeoStrata verwijdert onzuiverheden en overtollig talg. Ik heb het gekocht op farmaline.be voor 24, 99 euro.
Het is geen goedkoop product, maar je hebt er heel weinig van nodig om een effectief resultaat te bekomen. Wat ook zeker niet onbelangrijk is, is at het de lijntjes en rimpels vermindert en de poriën helpt zuiveren.

Hoe gebruik ik het?

  • Gebruik je vingertoppen
  • 1 keer per dag gedurende 2 weken
  • Daarna 2 keer per dag
  • Overdag is het zeker goed om het te gebruiken omdat het de huid verfrist

DSC_7669

Wat is mijn ervaring?

Ik gebruik het nu sinds een paar weken en ik kan er alleen maar positief over zijn. Het is eerst en vooral een serum die niet aan je handen blijft plakken en die gemakkelijk open wrijft op de huid. Ik heb het gevoel dat mijn huid proper blijft en dat mijn huid minder vettig is. Een echte aanrader!

Prijs-kwaliteit is uitstekend. Zeker waard om eens te proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s