In en uit de douche

Zoveel om uit te kiezen… Dat maakt het voor ons niet makkelijker, zeker niet voor de eeuwige twijfelaars onder ons. Dat ben ik alleszins niet, want ik heb toch wel mijn favoriete productjes, waar ik moeilijk van afwijk. 

1. Mijn douchegel

Hoe zalig is het als je uit de douche komt en je jezelf kan ruiken? Ik zal het zeggen: super zalig! Daarom kies ik altijd een product waar de geur lang blijft hangen: de douchegel van Tahiti. Ik vind deze qua geur de beste die er bestaan! Anderzijds gebruik ik soms ook (dus ik wissel af) de Limited Edition van Fa, omdat ik vind dat je huid er extra zacht van wordt. De Tahiti kun j gewoon kopen in de supermarkt voor 2,50 euro en de Limited Edition van Fa voor 3,40 euro op drogisterij.net!

Tahiti

DSC_7619

Limited Edition van Fa

DSC_7627

2. Talkpoeder

Talkpoeder, dat is toch voor de poep van een baby?

Juist ja, maar niet alleen voor een baby! Ook voor mij!

Waarom gebruik ik talkpoeder wanneer ik uit de douche kom?

Talkpoeder zorgt voor droogheid. Als je talkpoeder onder je oksels doet, blijven ze langer droog dus transpireer je minder. Het zorgt ervoor dat je altijd lekker ruikt! Ideaal dus ook om aan te brengen op je ***.

DSC_7658

3. Deodorant

De meeste mensen gebruiken natuurlijk deodorant. Ik doe ook deodorant op nadat mijn talkpoeder is aangebracht. Zoals je op de foto kunt zien, heb ik er heel wat staan thuis, omdat ik graag afwissel van geurtje. Ze blijven heel lang hangen, zalig! (Mijn lievelingsdeo is trouwens de tweede van links!)

DSC_7625

4. Aftershave

Huuuuuuh, aftershave dat is toch voor mannen?

Oké, wij zien dat alleen mannen het gebruiken om hun gezicht te verzorgen na het scheren. Waarom zouden vrouwen het ook niet kunnen gebruiken na het scheren?

DSC_7660

Waarom gebruik ik het?

  • Geeft een verfrissend gevoel
  • Ruikt lekker
  • Vermindert roodheid en ontstoken haartjes

Waar gebruik ik het?

Normaal gezien wanneer je je scheert mag je niet echt last hebben achteraf. Wanneer dit wel zo is, gebruik je waarschijnlijk slechte scheerschuim of een slecht mesje. De enige plaats waar je aftershave het best gebruikt, omdat daar roodheid en irritaties heel snel kunnen ontstaan, is hier beneden.

5. Vaseline

Vaseline is the key to everything! Je kunt het voor alles gebruiken en dat doe ik dus ook. Meestal heb ik droge lippen dus na het douchen smeer ik er altijd wat Vaseline op.

GOUDEN TIP:

  • Neem een mini beetje Vaseline en doe het op een bordje
  • Neem een mini beetje kristalsuiker
  • Meng de kristalsuiker en de Vaseline

= Zo maak je een lipscrub!

DSC_7644

Long showers, loud music, deep thoughts!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s