Boek: Letting go

Van mijn allerbeste vriendinnetje heb ik dit boek gekregen, wanneer ik er nog niet klaar voor was om het te lezen. Nu is het tijd om eraan te beginnen!

DSC_7722

Wanneer heb ik het boek gekregen?

Op mijn 20e verjaardag (24/03/18) heeft mijn beste vriendin dit als verjaardagscadeau gegeven. Ik hoef nooit dure cadeaus, maar hou eerder van cadeaus met emotionele waarde. Mijn beste vriendin kent mij als geen ander. Al enkele maanden had ik het moeilijk met dingen uit mijn verleden los te laten. Zij is natuurlijk degene met wie ik praat als het even minder gaat, vandaar dat zij kwam met dit origineel verjaardagscadeau.

Waarom kon ik het toen nog niet lezen?

Ik denk dat het antwoord hierop simpel is: ik was nog niet klaar voor Letting go. Letterlijk dan, in wat de woorden betekenen. Soms houd je te lang vast aan iets, dat de eerste stap is: accepteren dat het verleden het verleden is. Wanneer je iets kunt accepteren, dan pas ben je klaar voor Letting go. Vooruit ga je toch, waarom dan niet met een minder zware bagage? Geloof me maar, Letting go is het sterkste wat ik ooit heb gedaan.

Soooo… What about the book?

DSC_7723DSC_7724

Het is een Engelstalig boek, geschreven door Rhiannon Lucy Cosslett en leest zeer vlot. Mensen die van quotes houden, moeten het boek zeker lezen, want het staat vol prachtige en poëtische zinnen.

Je kunt het boek zien als een gids voor mensen met een laag zelfbeeld, eetstoornissen, weinig zelfvertrouwen… Het is op een filosofische, intelligente manier geschreven en specifiek voor vrouwen die zich spiegelen aan het idealisme zichtbaar in de media.

(Thanks to my lovely best friend: Elise Ysebaert)

I’M LETTING GO, SO I CAN BE FREE!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s