Fun in Thaise boekenwinken

Op de tweede dag in Bangkok ben ik naar het winkelcentrum: Terminal 21 geweest en daar samen met mijn stiefzus naar de boekenafdeling gegaan. Zij ging rechtstreeks naar de animeboeken, ik naar de mindful en yoga. We zijn in totaal zeker een uur binnen geweest, dus ik heb veel leuke boekjes kunnen ontdekken!

Quotes

Sommige lijken ‘cliché’ maar in cliché zit vaak een waarheid. Hier toon ik jullie een paar leuke quotes  die ik in de boekjes heb gezien.

IMG_9985
Hoe kan je van iemand anders houden, als je niet van jezelf houdt? Hoe kan je zorg dragen voor iemand anders als je jezelf verwaarloost? Hoe kan je iemand anders vertrouwen als je niet in jezelf gelooft? Alles start bij jezelf…
IMG_9986
Only dead fish go with the flow. Iedereen is anders, durf jezelf zijn!
IMG_9987
Ik ben een ram, dus ik wil dat alles snel gaat. Jammer genoeg voor mij weet ik dat veel dingen tijd nodig hebben… Tijd heelt alle wonden, welja, misschien niet alle, maar toch veel als je het op z’n minst een kans geeft. Het kan een litteken worden, maar dan ben je toch al van de pijn af.
IMG_9988
YES YOU CAN! Zeg dit elke morgen in de spiegel met een big smile.
IMG_9989
Welja, dit is één van de meest juiste uitspraken die ik al heb gelezen! Zeer intelligent is het niet, maar 100% waarheid bevat het wel!
IMG_9990
Life goes on! Tutu knows how to handle negative energy!
IMG_9991
HAHAHAHA THIS IS A SHOUTOUT TO MY…
IMG_9992
But it was…
IMG_9993
Choose the happy life. In dit leven heb je zoveel keuzes, niets moet en alles kan.
IMG_9994
Exercise… Always! Elke dag is een nieuwe dag om jezelf te verbeteren.
IMG_9995
Laat die bagage achter, je hebt het niet nodig, vertrouw op jezelf en de toekomst.

Voor dummies

Deze ‘Relaxation voor dummies’ kan denk ik iedereen in België gebruiken, EN IK ZEKER EN VAST. Hoe moeilijk is het soms om tot rust te komen? We zijn van ’s morgens tot ’s avonds bezig met alles en nog wat en wanneer kunnen we ontspannen?

Veel mensen denken dat ‘een avond hangen in de zetel en naar Six & The City kijken ontspanning is: NOPE! In dit boek staan tal van leuke oefeningen die je niet alleen thuis kunt doen, maar ook gewoon op straat. Leer om te ontspannen! Ja, inderdaad: LEER om te ontspannen!

Practical Mindfulness

Dit boek MOET ik hebben. Oke, nee, niet moeten, maar willen… Mindfulness is meer dan in kleermakerszit naar een deuntje luisteren en proberen in het nu te leven, believe me.

Ik ben iemand die meer op deze manier aan mindfulness wil doen: het echte praktische en innerlijke gedeelte. Nadenken over jezelf, nadenken over je leven, over je relaties, over hoe je echt je gedachten kunt beheersen… Het is zo belangrijk voor een gelukkig leven. Jij bent de stem in je hoofd, verband het duiveltje en have a talk met het engeltje.

In dit boek leer je jezelf kennen!

IMG_0004IMG_0001IMG_0002IMG_0003IMG_0005IMG_0006IMG_0007IMG_0008

Hier kunnen we allemaal iets van leren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s